Training: impactvol en effectief monitorgesprekken voeren

dinsdag 25 januari 2022 - 09:00 tot 17:00 | n.t.b.
Toevoegen aan persoonlijke kalender

Wil jij als accounthouder weten hoe je het monitorgesprek over diversiteit & inclusie met de gesubsidieerde instelling voert? En ben je op zoek naar een training waarbij je kunt oefenen met de opgedane inzichten en kennis? Dan is deze training iets voor jou. In dit brede, toegankelijke programma maak je kennis met inclusief vakmanschap en hoe jij jouw transformationele leiderschapsrol inzet. Leer hoe jij op een consistente en effectieve manier het actieplan monitort en evalueert.

>> Klik hier om je aan te melden <<

Sinds 2021 is het onderschrijven van de Code Diversiteit & Inclusie een verplichte subsidievoorwaarde voor culturele instellingen in o.a. de basisinfrastructuur (BIS) 2021-2024. Het bevorderen van diversiteit en inclusie vraagt om inclusief denken, handelen en een plan van aanpak gericht op continue verbetering. Overheden en fondsen zien tijdens het jaarlijkse monitorgesprek erop toe dat culturele instellingen de Code Diversiteit & Inclusie naleven. Hoe voer je als accounthouder op een consistente en effectieve manier het monitorgesprek? Hoe zie je als overheidsinstelling of fonds erop toe dat cultuurinstellingen daadwerkelijk stappen zetten op het gebied van diversiteit en inclusie?

Impactvol en effectief monitoren en evalueren

Om de accounthouders de juiste tools aan te reiken, heeft de BeHr Groep een training ontwikkeld. De training bestaat uit drie modulen: inclusief vakmanschap, vertaling naar de praktijk en simulatie van het monitorgesprek. Het volgen van de training levert je o.a. de volgende resultaten op:

Doelgroep

Deze training is voor accounthouders van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, een Nederlandse gemeente, provincie (cultuur en erfgoed), fonds of een kunstraad. Als subsidieverstrekker of fonds monitor je of de gesubsidieerde instelling de Code Diversiteit & Inclusie onderschrijft. Een accounthouder geeft advies op het gebied van kunst en cultuur, donaties of subsidies, bijvoorbeeld als beleidsmedewerker, donatie- of programma adviseur. Zij zijn de contactpersoon van de gesubsidieerde cultuurinstellingen en voeren de monitorgesprekken.

Datum: 25 januari 2022

Tijd: 9:00 – 17:00 uur (Blok dit alvast in je agenda)

Trainers: De trainers van de BeHr groep beschikken over vakinhoudelijke kennis en didactische ervaring. Zij delen passie voor inclusie en putten uit persoonlijke ervaringen. Ze hebben ruime ervaring in de politiewereld, gemeentelijke diensten, hulpverlening etc. Daarnaast maakt de BeHr groep gebruik van ervaren trainingsacteurs voor de simulaties.

Locatie: Volgt snel. Mocht een fysieke bijeenkomst door de coronamaatregelen onmogelijk zijn, dan hosten we een gedegen online meeting.

Groepssamenstelling: Om de hoogte van de kwaliteit van het programma te kunnen garanderen, is het aantal deelnemers beperkt. Minimaal 10 deelnemers en maximale aantal van 18 personen.

Prijs: € 495,- (excl. BTW) en inclusief lunch op locatie.