Vier interactieve bijeenkomsten Inclusief leiderschap

dec-apr
dinsdag 3 december 2019 - 16:00 tot maandag 20 april 2020 - 20:00 | Utrecht
Toevoegen aan persoonlijke kalender

Zelf merk jij waarschijnlijk dagelijks dat cultuur je horizon verbreedt. Het is een vanzelfsprekend onderdeel van je leven. Voor veel mensen ligt dat anders. Ze voelen zich niet aangetrokken tot het culturele aanbod en ze kiezen ook niet snel voor een loopbaan in de cultuursector. Culturele instellingen missen zo de kans op nieuw publiek, nieuwe programma's, andere collega’s en een uitnodigende, inclusieve cultuur in hun eigen organisatie. Een cultuur die past bij deze tijd en die duurzaam is.

Hoog tijd voor een programma over Inclusief Leiderschap met topsprekers, intrigerende kijkjes achter de schermen en een game waarmee we onze goede voornemens concreet gaan maken. In de bijeenkomsten staan we stil bij ons eigen leiderschap, referentiekader en blinde vlekken. En kijken we hoe je bouwt aan een team met een open werkcultuur, waarin het volledige potentieel van de organisatie wordt benut.

Twee weken geleden kondigden we het programma aan. Inmiddels is het maximaal aantal deelnemers bereikt. Omdat er zoveel animo is voor het programma en wij iedereen mee willen laten doen, zijn we druk bezig een tweede reeks te organiseren. De bijeenkomsten zullen ook plaatsvinden in het najaar 2019 - voorjaar 2020.

Benieuwd naar het volledige programma? Kijk hier of download direct de brochureWil je op de wachtlijst voor de volgende reeks? Mail ons!

maatwerk

Heb je behoefte aan maatwerk zoals een trainingsdag, coaching of advies? We helpen je graag bij een incompany traject.

waar we voor zorgen

Wij denken dat 'een leven lang leren' makkelijker gaat als leren leuk is. Daarom zorgen we voor een inspirerende setting, een format met een feestelijk tintje en een mooie vormgeving. Waar mogelijk reiken we praktische handvatten aan waarmee je direct aan de slag kunt. En soms zijn we er vooral voor de reflectie, dan stellen we de vraag, maar hebben wij ook het antwoord nog niet…