Webinar RAAK iedereen in je museum

jun
donderdag 3 juni 2021 - 14:00 tot 16:00 | Online via Teams
Toevoegen aan persoonlijke kalender

Je wilt dat iedereen zich welkom voelt in jouw museum. Ook mensen die minder zien of horen. Maar hoe zorg je nu voor die inclusieve museumervaring?

De Oogvereniging organiseert een webinar vanuit het Verzetsmuseum in Amsterdam, winnaar van de RAAK Stimuleringsprijs 2018.

Tijdens het webinar zijn er presentaties van onder anderen:

• Marcus Dickey Horley (Curator of Public Programmes Tate Modern en Tate Britain)
  • Sandra ter Mijtelen (Hoofd educatie en toegankelijkheid Verzetsmuseum Amsterdam)
  • Luuk-Jan Boon (directeur Oogvereniging)

Aftrap RAAK Stimuleringsprijs 2021
Het webinar op 3 juni vormt de aftrap van de RAAK Stimuleringsprijs 2021. Wil je namens je museum meedingen naar deze prijs (hoofdprijs: € 30.000,-), of wil je op een andere manier stappen zetten om je museum inclusiever te maken, mis dit webinar dan zeker niet.

De RAAK Stimuleringsprijs wordt mogelijk gemaakt door verschillende samenwerkende fondsen in het oogveld.

Lees meer over het webinar en meld je aan >>