U bent hier

Workshop Media & Educatie

27
jan
donderdag 27 januari 2022 - 15:30 tot 16:30 | Online
Toevoegen aan persoonlijke kalender

Ben jij educator voor musea en erfgoed? Wil jij jouw educatie-aanbod verrijken met online media? Volg dan deze workshop Media & Educatie van beeldengeluidopschool.nl


Workshop: Media & Educatie - met een voorbeeldcase van het Zaans Museum
Jij hebt met jouw museum of erfgoedinstelling een mooi aanbod voor het onderwijs. Maar je weet ook dat het onderwijs digitaliseert en dat je de docenten uit je netwerk helpt als je meer online zou aanbieden.

Hoe zorg je er als museum nu voor dat jouw educatieve aanbod aansluit bij het online leren en lesgeven van nu en straks? Daar helpen wij je bij met deze gratis online workshop van www.beeldengeluidopschool.nl dé online media collectie voor docenten, studenten en leerlingen.

Schrijf je samen in met een docent uit het voortgezet onderwijs, een docent waar je graag in co-creatie mee aan de slag gaat om de lessen rondom jouw educatie materiaal te verrijken!

Wat

GRATIS online workshop Media & Educatie

Wie

voor educatoren en een door jou uitgenodigde docent uit het VO. 

Wanneer

donderdag 27 januari 15.30 - 16.30 of

dinsdag 1 februari 20.00 - 21.00 uur

Hoe

inschrijven opschool@beeldengeluid.nl o.v.v. datum, museum, erfgoedinstelling, docent, vak en school.

beeldengeluidopschool.nl in de gratis online media collectie voor het onderwijs van Beeld en Geluid, historisch, recent én actuele audio en video: van Radio Oranje in WOII, Natuurbeelden, VPRO Tegenlicht, Dokter Corrie tot en met het Journaal van gisteren. Docenten en hun leerlingen kunnen gratis gebruik maken van deze collectie.

Wat leer je?

  • Kennis - Je leert hoe je jouw aanbod samen met docenten verrijkt met online audio en video uit de unieke collectie voor het onderwijs beeldengeluidopschool.nl voor vakken als Wereldoriëntatie, Burgerschap, Nederlands, Geschiedenis, Aardrijkskunde, Economie en Biologie.
  • Inspiratie - we laten je voorbeelden van toepassingen zien die jij ook kunt gebruiken. Bijvoorbeeld voor het vak Nederlands Beeld bij je Boek én we bespreken de voorbeeldcase die we maken met Imre Besanger van het Zaans Museum.

Vragen?
Mail ons op opschool@beeldengeluid.nl
we helpen jou en je docent graag verder!

Reacties