U bent hier

Nieuwjaarsreceptie Museumvereniging 2019

7
jan
maandag 7 januari 2019 - 14:30 tot 19:30 | Spoorwegmuseum, Utrecht
Toevoegen aan persoonlijke kalender

Kom jij ook naar de Nieuwjaarsreceptie?
 

Ons goede voornemen voor 2019 is om de binding van alle inwoners van ons land met museale collecties te versterken. Laat je inspireren door een expertmeeting over publiek, programmering, partners of personeel. Om aansluitend te klinken op het nieuwe jaar! Er is volop gelegenheid om te netwerken.

Programma maandag 7 januari 2018 in het Spoorwegmuseum:

14.30 uur - 15.00 uur: ontvangst
15.00 uur – 16.30 uur: expertmeetings*
16.30 uur – 17.00 uur: g
lühwein en warme chocolademelk
17.00 uur – 17.30 uur: een kort en inspirerend programma met een vooruitblik op 2019
17.30 uur – 19.30 uur: netwerk- en borreltijd

Meld rechtsboven je aan voor één van de vier expertmeetings:

Publiek:  Kinderboekenmuseum, Spiegels en ramen
Het Kinderboekenmuseum organiseert een expertmeeting over diversiteit. Het museum is van mening dat verhalen het leven van kinderen verrijken en vindt daarom dat ieder kind recht op die verhalen heeft. Niet alleen kinderen van hoger opgeleide ouders met een autochtone achtergrond, maar ook kinderen uit lagere sociale welstandsklasse en/of met een niet-Westerse achtergrond.

Programma: volgt.

Partners: De kunst van Development
Development heeft de afgelopen jaren zijn entree gemaakt in ons museumvocabulaire. Hoewel werving van groot belang blijft, komt het opbouwen van duurzame relaties steeds meer centraal te staan. De workshop ‘De kunst van Development’ start met het bespreken van de positie die Development in de inkomstenmix van het Mauritshuis en het Van Gogh Museum inneemt. Vervolgens word je meegenomen langs de leerpunten van een aantal concrete cases rondom de drie aandachtsgebieden van een fondsenwerver: corporate sponsoring, werving bij (vermogens)fondsen en werving van particuliere giften en nalatenschappen.

Personeel: Museumvereniging,Toekomst van werken in Musea

We verwelkomen je graag!

Irene Asscher-Vonk,

Voorzitter Museumvereniging 

Reacties