Annette Redegeld verlaat ’t Oude Slot

vrijdag 30 juni 2017 - 16:53

Directeur Annette Redegeld kondigt haar vertrek aan bij museum ’t Oude Slot in Veldhoven. Per 1 september gaat zij aan de slag als beleidsadviseur cultuur en toerisme voor Gemeente Veldhoven. Annette Redegeld vervulde ruim zeven jaar de functie van directeur bij het museum.

Groei

Samen met haar medewerkers en vrijwilligers zorgde ze voor een groei van het aantal bezoekers met ruim 33% naar ruim 24.000 bezoekers per jaar, werd het aantal evenementen ruim verdubbeld, groeide het aantal exposities met 25% en nam ook de zaalverhuur toe. De uitgaven daalden en de eigen inkomsten stegen van 5% in 2010 naar 15,1% in 2016. Ook is het museum opgeknapt, wordt een beeldentuin aangelegd en werden samenwerkingen gestart met de Vooraard en de Dahliavereniging. Het vrijwilligersbestand uitgebreid van 32 naar 50 mensen.

Opvolging

Redegeld maakte van het museum een culturele pleisterplaats voor Veldhoven en omgeving. Het bestuur dankt haar in een reactie op haar vertrek op voorhand voor wat ze voor het museum betekend heeft. In de komende periode gaat het bestuur op zoek naar een opvolger.

www.museumoudeslot.nl