De ConjunctuurWijzer Musea komt er weer aan

vrijdag 9 juni 2017 - 13:43

Komende dinsdag 13 juni worden de uitnodigingen verstuurd voor deelname aan de halfjaarlijkse ConjunctuurWijzer Musea. Alle leden van de Museumvereniging worden opgeroepen om hier aan mee te doen.

De ConjunctuurWijzer vraagt naar ervaringen en verwachtingen op een aantal vaste kenmerken: inkomsten, investeringen, concurrentie. Daarnaast zorgt een wisselende actualiteitsvraag voor aansluiting op de laatste ontwikkelingen. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen we uitspraken doen over de richting waarin de museumbranche zich naar verwachting zal ontwikkelen. Dit helpt ons om als branche tijdig te kunnen inspelen op ontwikkelingen.

We zijn benieuwd of je net zo vol vertrouwen hebt als een half jaar geleden, of je meer of minder bezoek verwacht en hoe je het politieke draagvlak inschat voor je museum. Laat het weten door de online vragenlijst van ConjunctuurWijzer 2017-1 in te vullen.

Het invullen van de vragenlijst kost maximaal twee minuten. Daarnaast ontvang je binnen vier weken per mail de resultaten in een overzichtelijk rapport.

Mogen wij weer op je deelname rekenen?

Nieuws Onderzoek