Deelnemen aan Museana levert een schat aan informatie op (meedoen kan tot 2 juni)

dinsdag 30 mei 2017 - 13:33

In deze tijden is meer dan ooit de vraag aan de orde hoe een museum het doet. De behoefte aan goed cijfermateriaal voor en over de sector is groot. Musea willen onderling kunnen vergelijken en standpunten over de hele sector met feiten kunnen onderbouwen.

Museana draagt hier aan bij. Door de online vragenlijst van Museana2017 in te vullen, krijg je een overzicht van de belangrijkste data en trends van musea die zijn aangesloten bij de Museumvereniging. Het levert dus een schat aan informatie op.

Wil je deelnemen aan Museana2017? Dan heb je nog tot 2 juni de tijd om de online vragenlijst in te vullen. De vragenlijst is te vinden op: https://museum.analysesysteem.nl

Problemen met inloggen? Neem dan contact op met Eric Verhoog van ABF via Eric.Verhoog@abf.nl. Voor inhoudelijke vragen kun je terecht bij Amber Leguit via aleguit@museumvereniging.nl. Of laat een reactie achter onderaan dit bericht.

Nieuws Onderzoek