Inschrijving Centercom Subsidiefonds gestart

woensdag 4 september 2019 - 11:27

Wederom stelt het Centercom Subsidiefonds een (buiten)reclamecampagne ter beschikking voor de duur van 1 jaar. Dit jaar kan er kans gemaakt worden op een nationale, regionale en digitale stoppercampagne. Iedere culturele instelling kan aanspraak maken op dit fonds. De uitreiking vindt plaats op 14 november 2019.

Aanspraak maken op dit fonds? Schrijf voor jullie culturele instelling een creatief (outdoor) communicatieplan. Het plan dient ingeleverd te worden vóór 25 oktober 2019 12:00 uur via een mail naar marketing@centercom.nl o.v.v. Het Centercom Subsidiefonds + categorie.

Klik HIER voor de opdracht en de voorwaarden van Het Centercom Subsidiefonds.

Centercom wenst alle culturele instellingen succes met hun inzending en zijn benieuwd naar de creativiteit binnen de culturele sector van Nederland.