U bent hier

Kaarthouders met verkeerde kaart naar het museum

maandag 19 juli 2021 - 10:51

Ongeveer 300.000 kaarthouders hebben tijdens de sluiting van de musea hun Museumkaart verlengd. Met deze kaarthouders zijn we natuurlijk heel blij, maar het geven van extra looptijd geeft bij deze groep helaas wat problemen.

We horen van musea dat mensen de verkeerde (oude) Museumkaart bij zich hebben. Alle extra looptijd is namelijk op de nieuwe Museumkaart toegevoegd en de oude Museumkaart is verlopen. We hebben al deze mensen vrijdag 9 juli nog een extra mail gestuurd om hier op te wijzen maar helaas leest niet iedereen de mail of hebben we niet van iedereen een e-mailadres.

Als mensen de mail/brief bij zich hebben, kan de baliemedewerker het nummer op de brief controleren met die op de Museumkaart zelf. Naar alle waarschijnlijkheid zijn dat andere nummers. Wijs de kaarthouder daar dan ook op, want hopelijk hebben ze hun nieuwe kaart ook in hun portemonnee zitten. Als blijkt dat ze de Museumkaart niet hebben ontvangen, moeten ze contact opnemen met de klantenservice. Mail: klantenservice@museumkaart.nl Telefoon: 0900- 4040 910

De kaarthouder kan de actieve Museumkaarten, met de correcte einddatum, ook altijd terug vinden in de MijnMuseumkaart omgeving. Via museum.nl kan men inloggen.

Naast de extra looptijd brief heeft deze groep nog een extra mail ontvangen:

Beste,

Tijdens de sluiting van de musea heb je ervoor gekozen toch de Museumkaart te verlengen. Wat geweldig dat je de kaart en daarmee de musea op deze manier hebt gesteund! Dat waarderen we enorm.
Alle kaarthouders hebben voor de dagen dat musea gesloten waren extra looptijd gekregen. Daarover heb je eerder van ons een mail gekregen. Omdat de Museumkaart tijdens de sluiting is verlengd en we je een nieuwe kaart hebben toegestuurd, zijn alle extra dagen die je nog tegoed had op de NIEUWE kaart bijgeschreven. 
 
Je nieuwe Museumkaart mee naar het museum
De nu geldige kaartnummer(s), verlengd met de extra dagen is/zijn: 

Klopt het?
Wil je dit nummer controleren met het nummer aan de rechterkant op jouw kaart. Komt dit nummer niet overeen en heb je geen andere kaart ontvangen? Neem dan even contact op met de klantenservice op 
klantenservice@museumkaart.nl of 0900-4040 910.
 
Entree
Let op: Op basis van het tonen van deze mail of de gegevens in Mijn Museumkaart-omgeving heb je geen toegang tot een museum. Je hebt echt de fysieke kaart nodig.
 
Heel veel plezier gewenst in de musea,

Team Museumkaart

Reacties