Meld jong professionals aan voor de Museumtalentprijs

woensdag 30 september 2020 - 16:12

Beeld: Tetsuro Miyazaki
Uitreiking van de talentprijs in 2019 door Susan Lammers (rechts) aan winnaar Boukje Schaap, tijdens het Museumcongres in Kerkrade.

De start van de werving voor de Museumtalentprijs is begonnen met een oproep op Facebook en Twitter.

Deze aanmoedigingsprijs is bedoeld om jong talent in de museumsector in de schijnwerpers te zetten en kansen te bieden om zich door te ontwikkelen. Het gaat specifiek om jonge professionals (tot 32 jaar) die betaald werk verrichten aan één van de museale collecties in Nederland.

De deadline voor het aanmelden van jonge professionals voor de Museumtalentprijs is woensdag 25 november 2020 om 12:00 uur.

Voor meer informatie en om talenten aan te melden klik hier.: https://www.cultureelerfgoed.nl/onderwerpen/opleiden-en-ontwikkelen/talentprijzen/museumtalent.

De Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed (RCE) verzorgt de uitvoering van deze stimuleringsprijs voor jong talent in opdracht van de minister van OCW.