U bent hier

Museumkaart Weekly: wekelijkse museumtips op Sublime

woensdag 15 augustus 2018 - 11:15

Radio-updates en video’s bieden uniek kijkje in de museumwereld!

Waar moet je zijn voor de beste expositie over design, een tentoonstelling over brommers of schoenen en een museale blik op de actualiteit? Je hoort het vanaf 23 augustus elke donderdag in Museumkaart Weekly op Sublime.


In deze radio-updates krijgen luisteraars dit najaar in 90 seconden bijzondere verhalen, interviews en tips voor nieuwe collecties of tentoonstellingen die juist bijna aflopen. Allerlei museale verhalen komen langs. De Museumkaart Weekly biedt een uniek kijkje in de museumwereld met radio updates en video’s om iedereen blijvend te interesseren én te verbinden met de ‘collectie Nederland’. Want ons cultureel erfgoed, ons échte goud, is vaak dichterbij dan je denkt.

Wat kunnen luisteraars verwachten?
In de eerste Museumkaart Weekly vertelt schoenen-fan en filelezer Heleen de Geest (van ANWB-verkeersinformatie) over haar bezoek aan ‘Heaven or Hell’, een expositie in het Cube Design Museum in Kerkrade over… schoenen! Stiletto’s, ballerina’s, wedges, sneakers, teenslippers: zijn ze hemels of hels? Voor Museumkaart Weekly worden dit najaar ook een aantal video’s gemaakt. Alles is te zien op:  www.sublime.nl/museumkaartweekly  

Museumkaart Weekly: vanaf 23 augustus elke donderdag om 10.30u en om 17.30u.

Reacties