U bent hier

Museumkaarttopper Zomer 2017

donderdag 6 juli 2017 - 10:53

Na het succes van deze wedstrijd in december, met als winnaars Het Markiezenhof, Museum de Waag in Deventer, Museum Hilversum en Museum Arnhem, organiseren we voor alle Museumkaarttoppers in de zomervakantie deze wedstrijd nog een keer. 

 

De wedstrijd
De musea die van 8 juli t/m 3 september 2017 méér Museumkaarten verkopen dan in diezelfde maanden in 2016, maken kans op één van de drie prijzen. Zo kunnen alle musea meedoen. De prijzen gaan naar het team dat verantwoordelijk is voor de kassaverkopen. Het team mag het prijzengeld naar eigen inzicht besteden.

1e prijs teamuitje € 150 p.p.   (maximaal € 2.250 per team)
2e prijs teamuitje € 75   p.p.   (maximaal € 1.125 per team)
3e prijs teamuitje € 50   p.p.   (maximaal € 750 per team)

Extra prijs websiteverkoop
Ook het museum dat de meeste kaarten verkoopt via de Museumkaartbanner op zijn website, maakt kans op een prijs! Uit de 5 musea die de meeste Museumkaarten online verkopen via de Museumkaartbanner, loten we een winnaar die een teamuitje wint van € 75 p.p. (maximaal € 1.125 per team). Heeft jullie museum nog geen banner op de site om Museumkaarten te verkopen? En willen jullie dit wel? Mail ons dan en we zenden je een banner met een voor jullie museum unieke code. 

Zomervakantie
De actie loopt van 8 juli t/m 3 september 2017. In deze periode krijgen jullie elke week een actuele tussenstand, dit om het extra spannend te maken. We houden jullie in juli en augustus op de hoogte van het verloop. De winnaars maken we in de week van 11 september 2017 bekend.

Reacties