Museumkids: Doe mee met de kerstvakantiecampagne

dinsdag 24 november 2020 - 14:56

Kerstvakantie, zo doe je mee
Het bezoek aan musea is vanwege de corona impact nog niet op een gewenst niveau. Omdat verplaatsing door Nederland vooralsnog beperkt gewenst is, zet Museumkids tijdens de Kerstcampagne vol in op museumbezoek in de eigen regio. Van 19 dec 2020 t/m 3 januari 2021 zijn er weer volop kinderactiviteiten in jullie musea. Museumkids promoot deze activiteiten via de site Museumkids.nl, de nieuwsbrief museumtips en een social media campagne met specifieke content voor 9 regio’s. De digitale materialen verschijnen binnenkort bij dit artikel.

Doe je mee?

• Promotie materialen: vraag kosteloos flyers en posters aan t/m dinsdag 1 december via dit formulier. Leuk nieuws: er komt een nieuwe buttonflyer!
  • Online promotie van je kinderactiviteiten: plaats je kinderactiviteiten t/m vrijdag 4 december via het centrale cms en maak zo kans om speciaal uitgelicht te worden in een social media campagne op Facebook, Instagram en YouTube. Ná deze datum gaat je activiteit mee in de campagne via de verzamelpagina’s. Tip: plaats je activiteiten in het museum met de tag ‘kerstvakantie en je online activiteiten met het onderwerp ‘tip voor thuis’. Beide categorieën maken deel uit van de campagne.

Heb je een vraag?
Stuur je vraag dan naar info@museumkids.nl en we beantwoorden hem graag.