Museumkids: doe mee met de voorjaarscampagne

woensdag 13 januari 2021 - 14:07

Museumkids voorjaarscampagne
Vrolijke kinderstemmen over de museumvloer, als dat weer eens zou kunnen... Omdat het nog niet zeker is of museumbezoek in de voorjaarsvakantie weer kan, zet Museumkids in die periode in op beide opties: het promoten van zowel online als fysieke kinderactiviteiten. Doe ook mee in de campagne, zorg dat je activiteiten tijdig worden ingevoerd en ga automatisch mee op museumkids.nl, in de nieuwsbrief museumtips en een social media campagne.

Zo doe je mee:

• Plaats je kinderactiviteiten t/m dinsdag 2 februari via het centrale cms en maak zo kans om speciaal uitgelicht te worden in een social media campagne op Facebook en Instagram én museumtips. Ná deze datum gaat je activiteit mee in de campagne via de verzamelpagina’s.
  • Hoe plaats je je activiteiten? Gebruik het centrale cms. Plaats je activiteiten in het museum in het museum met de tag ‘voorjaarsvakantie' en je online activiteiten met het onderwerp ‘tip voor thuis'. Beide categorieën maken deel uit van de campagne. Gebruik indien mogelijk afbeeldingen van minimaal 1080x1080 pixels. Hieronder vind je een voorbeeld.

De digitale museumkidsmaterialen verschijnen begin februari bij dit artikel.

Heb je een vraag?
Stuur je vraag dan naar info@museumkids.nl en we beantwoorden hem graag.

Voorbeeld Museumkids social media campagne
Voorbeeld social media campagne Museumkids