Museumkids: doe mee met de voorjaarscampagne

woensdag 13 januari 2021 - 14:07

Museumkids voorjaarscampagne
Vrolijke kinderstemmen over de museumvloer, dat gaat een keer weer gebeuren. Nog even niet in deze voorjaarsvakantie. Wel blijft Museumkids de musea graag zichtbaar houden voor straks. Om families ook nu te inspireren staan jullie digitale activiteiten op museumkids.nl, gebruiken we ze in de nieuwsbrief museumtips en via de speciale social media campagne. Zodat families straks weten waar ze weer terecht kunnen en nu iets hebben om naar uit te kijken.

Zo profiteer je van extra online aandacht:
- Plaats je online kinderactiviteiten nog de gehele vakantieperiode
via het centrale cms en ga automatisch mee in een social media campagne op Facebook en Instagram.
- Hoe plaats je je activiteiten? Gebruik het centrale cms. Plaats je online activiteiten met het onderwerp ‘tip voor thuis' en selecteer minimaal één kinderleeftijd. Vrolijke kleurrijke afbeeldingen zijn een plus. Geen toegang of een vraag over het cms? Stuur dan een mail naar Charlotte via persberichten@museumvereniging.nl

Download het gratis beeldmateriaal:
Het 10e Museumkidsjaar staat in het teken van het thema 'Worden wat je wil, begint in het museum'.
Ook dit jaar sluit het thema weer aan bij het thema van de Kinderboekenweek. En past het mooi in de verhaallijn dat je in musea kunt ontdekken waar we vandaan komen en kunt leren wie we werkelijk zijn.
- De digitale museumkidsmaterialen kun je hier downloaden of aan de rechterbovenkant van deze pagina.
- Bekijk de nieuwe animatie hier op YouTube

Heb je een vraag?
Stuur je vraag dan naar info@museumkids.nl en we beantwoorden hem graag.

Voorbeeld Museumkids social media campagne
Voorbeeld social media campagne Museumkids
Promovideo 'Worden wat je wil, begint in het museum'