U bent hier

Museumkids kerstcampagne - met bijlagen

dinsdag 11 december 2018 - 13:46

Een sterkere binding van álle inwoners van ons land met de collectie Nederland, dus ook van families met kinderen in de basisschoolleeftijd is wat we nastreven. De komende kerstvakantie is een prima periode om museumbezoek door families te bevorderen. Musea hebben bijzondere activiteiten en Museumkids sluit aan met een wedstrijd om bezoek te bevorderen. Kinderen kunnen van 22 december 2018 tot en met 6 januari 2019, tijdens de kerstvakantie, weer Museuminspecteur worden en inspecteren.

Online en offline worden kinderen opgeroepen om een museum te bezoeken, een inspectie te doen en daarmee kans te maken op een van de vijf GoPro’s. Onmisbaar voor een fijne museumvlog.

Materialen:
In de week van 13 december zijn de Kidsproof musea voorzien van 100 buttonkaarten en een poster. De buttonkaarten passen in de displays van Museumkids en zijn uit te delen aan het bezoek. Fijn als je de poster tijdens de vakantie goed zichtbaar ergens op kunt hangen. Het overige online promotiemateriaal, tekst, beeld en uitleg staat als bijlage bij dit bericht. 

Niet Kidsproof en toch meedoen en materialen ontvangen?
Je kunt buttonkaarten en een poster aanvragen via dit formulier: https://goo.gl/forms/wcPPNKqooanenhzD2. We proberen de materialen zo snel mogelijk na aanvraag te verzenden. 

TV & social
De animatie wordt op tv uitgezonden in de laatste week van 2018 en de eerste week van 2019. Op 21 december gaat er een mail naar de Museumkaarhouders met kinderen en een mail naar de museumkidsaccounts die oproept tot deelname. Vanaf dan zal ook op sociale media aandacht worden besteed aan de actie. Delen en taggen vinden we fijn en zullen we ook met jullie berichten doen. 

Fijne kerstvakantie en tot ziens in het nieuwe jaar!

Video 
Museumkids kerstvakantieactie
Tags 
Museumkids

Reacties