Museumkids kerstvakantie 2019: doe je mee?

woensdag 27 november 2019 - 12:17

In de kerstvakantie kunnen weer veel kinderen samen met hun ouders of grootouders een museum bezoeken en daarmee is dit de eerste kans voor nieuwe museuminspecteurs en inspecties. Om deze te stimuleren gaan we oproepen tot bezoek, inspectie en tot deelname aan de schrijfwedstrijd. Middels onze eigen kanalen en een landelijke social media campagne genereren we tijdens de kerstvakantie aandacht van families en kinderen voor jullie musea. Hieronder lees je hoe je mee kunt doen.

Activiteiten plaatsen
Plaats je kerstvakantie activiteiten zelf op Museumkids.nl via het Dashboard. Let op: vink de categorie ‘Kerstvakantie’ aan. Alleen dan zie je de activiteiten op onze speciale kerstvakantie pagina. Nog geen Dashboardtoegang? Vraag het dan gelijk aan via info@museumkids.nl.

Museuminspecteurs werven
Volgend jaar Kidsproof worden? Werf in de kerstvakantie museuminspecteurs met onze speciale wintereditie poster en folders. Door museuminspecteur te worden, maken kinderen kans op een Instax camera. 'Word museuminspecteur' flyers en posters kun je eenvoudig kosteloos nabestellen tot het einde van de kerstvakantie via dit online formulier (op = op).

Over de schrijfwedstrijd
De schrijfwedstrijd staat in het teken van Het geheim van… de museumschat en is een samenwerking met Uitgeverij Leopold. De wedstrijd: bedenk een geheim over een museumschat en win je eigen boek! De wedstrijd loopt van 21 december 2019 t/m 1 februari 2020. Meer informatie vind je binnenkort op museumkids.nl. Schrijfwedstrijd flyers en posters kun je eenvoudig kosteloos tot het einde van de kerstvakantie nabestellen via dit online formulier (op = op).

Materialen
Flyers en posters kun je aanvragen via dit online formulier.

Heb je nog vragen? Mail dan naar info@museumkids.nl.
Fijne kerstvakantie!