Museumkids: promotie tijdens de meivakantie

donderdag 15 april 2021 - 11:17

Museumkids | Promotie tijdens de meivakantie

Tijdens de nog voortdurende sluiting van musea blijft Museumkids de verbinding leggen tussen families en jouw museum. In de Nationale Museumweek en de meivakantie promoot Museumkids de nieuwe Museum Escape Game. Ook worden alle kinderactiviteiten van musea voor thuis weer extra onder de aandacht gebracht.

Nieuw: Museum Escape Game
Gestart in de Museumweek én straks ook in de meivakantie: de nieuwe speciale Museumkidsactiviteit 'Museum Escape Game'. Een spannend digitaal spel voor kinderen en hun familie waarin elk type museum is vertegenwoordigd. Speciaal voor kinderen t/m 12 jaar. Ontrafel het mysterie van de verdwenen pronkstukken. Help Tikkit mee om ze te vinden. Speel zeven dagen lang élke dag een nieuwe opdracht vrij. Analyseer een politiedossier, bekijk videobeelden, bestudeer websites, los raadsels op, speur op social media en nog veel meer. Leuk en leerzaam voor de hele familie. Speel mee en win te gekke prijzen! Check www.museum.nl/nl/museumweek/museum-escape-game

Plaats je online kinderactiviteiten voor de meivakantie
Museumkids zet in de meivakantie alle online kinderactiviteiten in het zonnetje. Zo plaats je je meivakantie activiteiten:
- Gebruik het centrale cms. Plaats je activiteiten met het onderwerp ‘Tip voor thuis' en selecteer minimaal één kinderleeftijd. Vrolijke kleurrijke afbeeldingen zijn een plus.
- Nog geen toegang of een vraag over het cms? Check dan deze Q&A pagina.

Download het gratis beeldmateriaal:
Het 10e Museumkidsjaar staat in het teken van het thema 'Worden wat je wil, begint in het museum'. Ook dit jaar sluit het thema weer aan bij het thema van de Kinderboekenweek. En past het mooi in de verhaallijn dat je in musea kunt ontdekken waar we vandaan komen en kunt leren wie we werkelijk zijn.
- De digitale museumkidsmaterialen kun je hier downloaden
- Bekijk de nieuwe animatie hier op YouTube

Heb je een vraag?
Stuur je vraag dan naar info@museumkids.nl en we beantwoorden hem graag.

Promovideo 'Worden wat je wil, begint in het museum'