Museumkids voorjaarsvakantie 2020: doe je mee?

donderdag 9 januari 2020 - 16:31

In het nieuwe jaar richt Museumkids zich in de vakanties volledig op het stimuleren van (herhaal)bezoek. We zullen daarom in elke vakantie een inspectiewedstrijd opzetten: bezoek in de vakantie een museum, vul een inspectie in en win.

De Museumkids inspecteerwedstrijd zal de gehele voorjaarsvakantie lopen, van 15 februari t/m 1 maart 2020. Door hierbij aan te haken, kun je middels de inspecties achterhalen wat kinderen van jullie museum vinden en daarmee tegelijkertijd herhaalbezoek van kinderen en hun (groot)ouders stimuleren. Daarnaast promoten we in de voorjaarsvakantie jullie kinder- en familie activiteiten via Museumkids.nl en via een speciale social media campagne.

Zo doe je mee:

• Materialen: wedstrijd flyers en posters kun je eenvoudig kosteloos aanvragen t/m vrijdag 17 januari via dit online formulier. Het campagnemateriaal wordt in de week van 3 februari bij jullie geleverd.
  • Promotie activiteiten: plaats je voorjaarsvakantie activiteiten op Museumkids.nl via het dashboard, en maak kans op een plek in onze social media campagne. Let op: vergeet niet de categorie ‘Voorjaarsvakantie’ aan te vinken! Nog geen dashboardtoegang? Vraag het dan gelijk bij via info@museumkids.nl

Via dit artikel houden we iedereen op de hoogte van de ontwikkelingen rond de voorjaarsvakantie. Bij dit artikel vind je de digitale versies van de materialen die je kunt gebruiken. Je kunt de afbeeldingen ook downloaden via deze link.

Vragen, tips en opmerkingen kun je naar mslob@museumvereniging.nl mailen.
Op naar een mooie voorjaarsvakantie!