Nieuw managementteam voor Het Noordbrabants Museum

maandag 10 juli 2017 - 17:27

V.l.n.r. Lenny Hoogwerf, Geertje Jacobs, Linda Janssen en Charles de Mooij.
Foto: bymarjo

De afgelopen maanden namen enkele vertrouwde leden van het managementteam afscheid van Het Noordbrabants Museum in ’s-Hertogenbosch. Hun plaatsen zijn inmiddels ingenomen door drie nieuwe collega’s.

Met de komst van drie professionals is het team weer compleet. Het bestaat naast directeur Charles de Mooij uit Linda Janssen, adjunct-directeur/zakelijk leider, Geertje Jacobs, hoofd collectie, presentatie en educatie en Lenny Hoogwerf, hoofd marketing en communicatie. Met de samenstelling van dit nieuwe managementteam legt De Mooij de basis voor vernieuwing en groei binnen Het Noordbrabants Museum.

Charles de Mooij: “Ik ben ervan overtuigd dat het nieuwe managementteam vanuit zijn gevarieerde achtergrond en brede ervaring de strategie van het museum met gedrevenheid zal uitdragen, zowel binnen als buiten onze organisatie. Het enorme succes van de tentoonstelling ‘Jheronimus Bosch’ in 2016 heeft bewezen dat we een museum zijn met nationale en internationale potentie. We zijn de afgelopen jaren snel gegroeid in een markt waar de bezoeker steeds meer van ons verwacht. Met de expertise van mijn nieuwe collega’s, in combinatie met de ervaring en het enthousiasme van het reeds bestaande team, is ons museum strategisch fit, slagvaardig en klaar voor de toekomst.“