U bent hier

Nieuwe editie Art Rocks en afronding ARTtube

donderdag 11 juli 2019 - 09:46

Art Rocks heeft in februari 2019 een toekenning gekregen van de BankGiro Loterij waarmee er nog drie edities kunnen worden gerealiseerd in 2020, 2022 en 2024. Wil je meer weten over deelname aan dit bijzondere project, stuur dan een mail naar projectleider Esther Lubberding via esther@artrocks.nl of bel met 0612864891.

Vimeo-account
Het ARTtube Vimeo-account blijft tot het einde van dit jaar in de lucht. We gaan er vanuit dat iedereen zijn video’s zelf gearchiveerd heeft. Mocht dit niet zo zijn, hebben jullie tot eind 2019 om jullie eigen video’s van de ARTtube-Vimeo te downloaden. Hou er rekening mee dat het duurzaam overzetten van de video’s (als je bijv. rekening wilt houden met embedded videos en url-behoud) nog best wat voeten in de aarde kan hebben. Begin dus tijdig aan dit project. De account wordt eind 2019 verwijderd en de video’s zijn dan dus NIET meer downloadbaar.

Met onderstaande gebruikersnaam en wachtwoord kun je inloggen op het Vimeo-account. We willen jullie verzoeken om secuur om te gaan met de inloggegevens, alleen jullie eigen video’s te downloaden en de video’s niet te verwijderen. Als het Vimeo-account wordt verwijderd, worden alle embedded video’s onzichtbaar. Tot eind 2019 heb je ook de tijd om jullie video’s op een andere manier op jullie kanalen zichtbaar te krijgen. 

Gebruikersnaam Vimeo: info@arttube.nl
Wachtwoord: geenyoutube

Reacties