U bent hier

Op zoek naar jongeren met visie voor je museum?

vrijdag 11 januari 2019 - 11:16

Wil je als museum meer jongeren betrekken, maar weet je niet goed hoe en waar je ze kunt vinden? Dan zijn de jongerenambassadeurs iets voor jou. 


Jongeren hebben een stem! Met bijzondere of verfrissende ideeën, nieuwe inzichten of denkrichtingen willen zij bij jouw museum aan de slag. Met een stevige set vaardigheden, opgedaan tijdens de training van Jongerenambassadeurs, brengen jongeren tussen de 15 en 21 jaar gedurende enkele maanden van twee tot vier uur per week bij jouw museum ervaringen en ideeën in en geven zij advies over een specifieke vraag.

Bijvoorbeeld: hoe en met welke activiteiten betrekken we jongeren meer bij ons museum? Hoe zetten we social media in om meer jongeren naar het museum te krijgen? Hoe zijn we een aantrekkelijke werkgever voor diverse en jonge medewerkers? Of hoe ziet het museum van de toekomst eruit? Al enkele musea gingen jullie voor en ontvangen met de vernieuwende blik van deze jongerenambassadeurs nuttige feedback. Gedurende het kosteloze traject van Jongerenambassadeurs krijgen de jongeren een vaste persoonlijke coach en het museum een vast aanspreekpunt.

Ook een jongerenambassadeur in je organisatie? Kijk voor meer informatie op: www.jongerenambassasadeurs.com 
Voor vragen of het vrijblijvend verkennen van mogelijkheden kun je contact opnemen met de projectleider Jasmijn Verbeek via jasmijn@jongerenambassadeurs.com of 0614807717.

Reacties