U bent hier

Open Call: DigiTraining - Digital & Audiovisual Capacity Building

maandag 3 mei 2021 - 13:47

Open Call: DigiTraining - Digital & Audiovisual Capacity Building is mede mogelijk gemaakt door the Creative Europe Programme of the European Union.

DigiTraining is specifiek bedoeld voor kleine of middelgrote musea en andere materiƫle en- immateriƫle erfgoedorganisaties met een fysieke structuur en faciliteiten die toegankelijk zijn voor publiek. Organisaties kunnen zich vanaf nu aanmelden voor de Open Call.

Middels een transparante selectieprocedure zullen maximaal 60 organisaties uitgekozen worden waarvan het personeel kosteloos kan deelnemen aan de opleidingsactiviteiten van het project. Deze activiteiten worden georganiseerd door ervaren professionals van de consortium organisaties. Een aantal van de geselecteerde aanvragers zal ook profiteren van gepersonaliseerde ondersteuning en digitale productiediensten op maat gemaakt en aangepast aan de behoefte en missie van de organisatie. Dit project speelt in op de dringende behoefte aan specifieke ondersteuning voor de culturele en creatieve erfgoedsector in een uitdagende omgeving.

De deadline voor de Open Call is 31 mei 2021.
Meer informatie is hier te vinden.

Tags 
HR Nieuws Zakelijk

Reacties