U bent hier

Prikkelarm aanbod in jouw museum?

dinsdag 21 juli 2020 - 12:45

De Stichting Onbeperkt Genieten realiseert in samenwerking met culturele instellingen prikkelarm aanbod. Ze werken o.a. samen met het Rijksmuseum, Stedelijk Museum, Van Abbemuseum en De Lakenhal. Er zijn nog een aantal sessies beschikbaar. 
 

Vanuit subsidie die de stichting van FNO heeft gekregen is er de mogelijkheid om dit jaar, en begin volgend jaar, nog enkele lezingen/inspiratiesessies te volgen. Dit zal met name gaan over bewustwording voor de prikkelgevoelige bezoeker en een tipje van de sluier over hoe je als museum toegankelijker kan zijn voor deze groep potentiële bezoekers. 

Klein Geluk van FNO
Het programma Klein Geluk is bedoeld voor mensen die door hun langdurige gezondheidsbeperking minder kwaliteit van leven ervaren. Voor jonge en oude mensen die zelfstandig, onder begeleiding of in een zorginstelling wonen. De doelgroep is enorm divers. Iedereen is uniek, maar heeft met elkaar gemeen dat de afhankelijkheid en de beperking(en), ‘gewone’ dingen en geluk minder vanzelfsprekend maken.

Dus heeft jouw organisatie behoefte aan een inspiratiebijeenkomst of een advies- en trainingstraject om structureel prikkelarm aanbod te organiseren? Neem dan contact met ons op via stichting@onbeperkt-genieten.nl of via het contactformulier voor culturele instellingen. Of ga zelf aan de slag door middel van deze gids Prikkelarm & Cultuur

Reacties