U bent hier

Regeling MeeMaakPodia opnieuw open

maandag 8 april 2019 - 08:54

De subsidieregeling MeeMaakPodia gaat op 6 mei opnieuw open. Na een succesvolle eerste ronde in 2018, is er ruimte gekomen om hieraan in 2019 een vervolg te geven. De regeling is voor theaters, musea, presentatie-instellingen en bibliotheken met een doorlopende podiumfunctie.

Wil jij je doorontwikkelen tot MeeMaakPodium en het eigenaarschap ervan delen met de omgeving? Heb je stappen gemaakt en een vervolgplan? Kijk dan of het past bij deze regeling en vraag subsidie aan.

Aanvragen en bedragen
Je kunt van 6 mei tot en met 1 november 2019 aanvragen. Of tot het budget (€ 1.000.000,-) bereikt is. We behandelen aanvragen op volgorde van binnenkomst. De subsidie bedraagt minimaal € 50.000 en maximaal € 100.000,- per project. Je moet minimaal hetzelfde bedrag bijdragen.

Coach en kennisdelingstraject
Naast de subsidie krijg je op strategisch niveau een coach van de Academie voor Cultuurmanagement die je inspireert, uitdaagt en meedenkt. Alle opgedane kennis deel je met andere MeeMaakPodia tijdens uitwisselingsbijeenkomsten.

Advies en inspiratie
Heb je vragen of advies nodig? Neem dan contact op met een van de adviseurs. Zij helpen je graag. Of kijk hier voor inspiratieverhalen en de projecten van de MeeMaakPodia 2018

Reacties