Rondleidingen voor blinden en slechtzienden vanaf 12 september

maandag 28 augustus 2017 - 12:21

Museum Het Pakhuis heeft zich ingezet het museum toegankelijker te maken voor blinden en slechtzienden. Vanaf september biedt het museum maandelijks een rondleiding aan door de tentoonstelling ‘Oog in Oog met de Romeinen’.

Tijdens deze rondleiding word je teruggevoerd naar de tijd van de Romeinen, die in 170 na Chr. op de Ermelosche Heide hun kamp hebben opgeslagen. Wie waren deze mannen? Wat namen ze mee en hoe leefden ze? Tijdens deze belevenistoer is er extra mogelijkheid om museumobjecten die normaal gesproken achter glas liggen eens in handen te houden. De rondleiding wordt afgesloten met een kopje koffie of thee.

Deze rondleidingen worden eens per maand gehouden op elke tweede dinsdag van de maand. Data in 2017 zijn: 12 september, 10 oktober, 14 november, 12 december. De rondleiding start om 11.00 en eindigt om 12.30. De kosten bedragen €6,50 per persoon.

Omdat Het Pakhuis de groep graag met veel zorg en aandacht begeleidt, stellen wij een limiet van 10 personen per rondleiding. Aanmelding is daarom gewenst en kan door een mail te sturen naar info@hetpakhuisermelo.nl of door te bellen met 0341-760777.