Speeddaten tijdens de Ambassade cultuurdagen 31 oktober 2018

vrijdag 21 september 2018 - 17:49

Samen met de ministeries van Buitenlandse Zaken en OCW organiseert DutchCulture op woensdag 31 oktober 2018 in Den Haag de mogelijkheid om een korte persoonlijke ontmoeting te hebben met de culturele medewerkers van Nederlandse ambassades in het buitenland.

De volgende diplomatieke vertegenwoordigingen zijn op 31 oktober aanwezig: België (Brussel), Brazilië (São Paulo & Brasilia), China (Beijing), Duitsland (Berlijn), Frankrijk (Parijs), Indonesië (Jakarta), Italië (Rome & Milaan), Japan (Tokio), Suriname (Paramaribo), Turkije (Istanbul & Ankara), Verenigd Koninkrijk (Londen), Verenigde Staten (New York), Zuid-Afrika (Pretoria) en Zuid Korea (Seoul).

Wil je je culturele plan voorleggen aan een ambassademedewerker?
Op dit formulier kun je aangeven wat dat plan is en met welke medewerker (maximaal 3) je wilt spreken. Op basis van wederzijdse wensen en ambities selecteren de ambassademedewerkers de aanmeldingen. Lees hier meer over wat Nederlandse ambassades en consulaten doen om het Nederlandse culturele aanbod te verbinden aan de lokale vraag. Of kijk hier voor een impressie van de speeddates ambassade dagen van 2017.

Aanmelden kan tot zondag 30 september. Je hoort in de week van 15 oktober of je bent geselecteerd voor een speeddate.