U bent hier

Startup Lab start podium voor jonge ondernemers in Museum Hilversum

dinsdag 20 juni 2017 - 17:23

Museum Hilversum

Hilversum - Startup Lab is een nieuw initiatief in Hilversum dat zich richt op het vroegtijdig ontwikkelen van individueel talent. Jongeren worden begeleid bij de ontwikkeling van hun ideeën en skills op het gebied van bijvoorbeeld cultuur en media.
 

De 15 jarige Thijs Zwagerman is één van de eerste deelnemers van dit jonge initiatief. ‘Hij is geholpen bij een training over het bereiken van meer online aandacht en succesvol vloggen’, aldus Suzanne Glasbergen, projectleider van Startup Lab. De komende meetup reeks gaat over online marketing op 30 juni en 7 juli staat succesvol vloggen centraal.

‘Wij verbinden jongeren aan professionals die hen een stukje praktijkervaring meegeven. Hierdoor komen zij verder binnen hun ondernemersavontuur,’ vertelt Glasbergen. ‘Museum Hilversum is een inspirerende plek voor mediakunst en sluit goed aan op de doelgroep.’ Thijs wil meer bezoekers naar zijn website trekken en trok daarom aan de bel. ‘Startup Lab helpt jongeren als Thijs bij het ontwikkelen van hun ideeën.’

Aanmelden
Een van de manieren waarop Startup Lab jongeren inspireert is het organiseren van meetup´s. Dit zijn korte actuele kennis events, gratis voor de doelgroep. Tijdens deze events wordt gericht ingegaan op onderwerpen die de jongeren zelf hebben aangedragen tijdens contactmomenten met Startup Lab. Jongeren die willen kennismaken met de wereld van Startup Lab kunnen zich aanmelden via de website www.startup-lab.nl.

Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen met Suzanne Glasbergen, projectleider van Startup Lab, via suzanne@startup-lab.nl, 06 463 945 00 of via mij.

Reacties