U bent hier

Subsidieregeling Archeologieparticipatie 2019-2020 geopend

woensdag 10 juli 2019 - 16:54

De subsidieregeling Archeologieparticipatie 2019-2020 is geopend. Met deze regeling ondersteunt het Fonds voor Cultuurparticipatie projecten die meer mensen in hun vrije tijd met archeologie aan de slag laten gaan: als vrijwilliger, als deelnemer aan archeologie-evenementen, of als cultuurmaker met archeologie als bronmateriaal.

Wil je meer weten over de context van deze regeling? Lees dan het verhaal  in het online magazine, van senior programma-adviseur bij Fonds voor Cultuurparticipatie.

Praktisch
Er kunnen vanaf nu aanvragen worden ingediend. De subsidieregeling staat open tot 18 december 2020, of tot het budget bereikt is. Bedragen, voorwaarden, voorbeelden etc. vind je op de website. Heb je inhoudelijke vragen over de subsidieregeling Archeologieparticipatie, neem dan contact op met een van de adviseurs.

Communicatie rondom deze regeling
Mocht je willen communiceren over deze subsidieregeling, voel je vrij om teksten van de website te halen. Vraag voor gebruik van beeldmateriaal altijd vooraf toestemming. Wil je hulp of advies bij de communicatie, mail dan naar Annick Driessen, communicatieadviseur, voor kortteksten, nieuwsberichten, beeld etc.

Nieuwe subsidieregeling erfgoedparticipatie in aantocht
Het fonds werkt ook nog aan een nieuwe subsidieregeling voor de ondersteuning van erfgoedvrijwilligers. Dus hou de website in de gaten of abonneer je op de nieuwsbrief.

Tags 
Vrijwilligers

Reacties