Subsidieregeling Kleine musea en historische organisaties

vrijdag 21 januari 2022 - 10:39

Provincie Gelderland stelt een subsidie beschikbaar om kleine musea en historische organisaties in Gelderland toekomstbestendiger te maken. De subsidieaanvraag is geopend vanaf 17 januari 2022.

Kleine musea of historische organisaties die geregistreerd staan in het Museumregister en/of lid zijn van coöperatie Erfgoed Gelderland kunnen een aanvraag indienen bij provincie Gelderland. De subsidie is bedoeld voor activiteiten die de toekomstbestendigheid van deze organisaties vergroten. Denk bijvoorbeeld aan het versterken van de inhoudelijke kwaliteit, de Gelderse identiteit of het netwerk, of het vergroten van het publieksbereik en toegankelijkheid. De subsidie bedraagt ten hoogste 75% van de kosten met een maximum van € 10.000. U kunt tot 30 september 2022 een aanvraag indienen.

Hier vind je meer informatie over deze subsidieregeling.