Voorjaarsvakantie Museumkidsactie – Win een mini-beamer

dinsdag 19 februari 2019 - 09:20

Onder het motto: Ontdek de leukste musea in de voorjaarsvakantie en win een mini-beamer kunnen bezoekende kinderen al met 1 museuminspectie een mini-beamer winnen. Alle inspecties die tussen 15 februari en 10 maart zijn ingevuld doen automatisch mee met de prijsvraag. Voor deze actie zijn een poster en drie vrolijke animaties ontwikkeld met de thema's onderzoeken, experimenteren en ontdekken. Je vindt ze als bijlage bij dit bericht.  Gebruik ze gerust, bijvoorbeeld op sociale media, in je nieuwsbrief of op je website en vergeet niet om op sociale media #Museumkids te taggen! Want een sterkere binding met onze collecties begint steeds weer bij de jongste generatie.

Tekstvoorstel voor bij de animatie:

Hou je van onderzoeken, experimenteren en ontdekken? Word ook museuminspecteur. Ga naar museumkids.nl en doe mee.

Fijne voorjaarvakantie!

museumkids voorjaarsvakantie

Ontdek de leukste musea op museumkids.nl
Museumkids