Weekend van de Wetenschap, Doe ook mee!

maandag 15 april 2019 - 09:56

Weekend van de Wetenschap is het podium van de toekomst! Tijdens het eerste weekend van oktober openen bedrijven, onderzoeksinstituten, universiteiten en musea de deuren en tonen ze wat je anders nooit kunt zien. Nederland beleeft backstage live wetenschap en technologie!

Op 5 & 6 oktober staat Nederland in het teken van Weekend van de Wetenschap. Ruim 350 instellingen bundelen hun krachten om aan het brede publiek te laten zien dat wetenschap een belangrijke rol speelt in het alledaagse leven en daarmee onmisbaar is. Hiermee inspireren, informeren en verwonderen wij jong en oud. De afgelopen jaren hebben verschillende musea, waaronder Rijksmuseum Boerhaave, Van Gogh Museum en Museum de Cruqius, met groot succes deelgenomen aan Weekend van de Wetenschap. Deelname houdt in dat jullie organisatie één of meerdere (gratis) activiteiten organiseert tijdens Weekend van de Wetenschap: het grootste landelijke wetenschaps- en technologie evenement van Nederland. Open jij ook je deuren en lift je mee met de landelijke aandacht voor Weekend van de Wetenschap?

Waarom zou jij je deuren openen tijdens Weekend van de Wetenschap?

Tijdens Weekend van de Wetenschap 2018 waren er:

• 12 provincies
  • 377 organisaties
  • 1.800 activiteiten
  • 150.000 bezoekers
  • €1.948.147 mediawaarde
  • 1 groot landelijk publieksonderzoek

Ga voor meer informatie naar https://www.weekendvandewetenschap.nl/deelnemers/