Winnaars Museumkaarttopper wedstrijd /zomer 2019\

maandag 16 september 2019 - 11:03

De Museumkaarttoppers zijn bekend! De Museumkaarttopper-wedstrijd daagde musea uit méér Museumkaarten te verkopen van 6 juli t/m 1 september 2019 dan in diezelfde periode in 2018. Van alle Museumkaart-verkopende musea hebben er 110 meer Museumkaarten verkocht dit jaar tijdens de zomer en maakte allemaal kans op een van de drie hoofdprijzen: een teamuitje naar een zelf gekozen museum binnen Nederland ter waarde van maximaal € 1.500,-.

Er zijn drie winnaars getrokken in drie verkoopcategorieën: Museumkaart volwassenen, Museumkaart jongeren/kids en het totaal aantal Museumkaarten. De volgende drie musea hebben een teamuitje gewonnen:

Winnaar Museumkaarten Totaal: Broeker Veiling, Broek op Langedijk
Winnaar Museumkaarten Volwassenen: Het Valkhof, Nijmegen
Winnaar Museumkaarten Jongeren/kids: Universiteitsmuseum Utrecht

De winnaars gaan hopelijk een inspirerend en gezellig teamuitje tegemoet bij een collega-museum. Aan alle andere deelnemers: dank voor de inzet!