Winnaars Museumkaarttopper winter 2017 bekend

vrijdag 19 januari 2018 - 16:44

De Museumkaarttoppers zijn bekend! De Museumkaarttoppers zijn de musea die deze winter meer Museumkaarten verkochten dan vorig jaar. Afgelopen jaar organiseerden we deze wedstrijd voor het eerst met succes.

De musea die van 1 t/m 31 december 2017 méér Museumkaarten verkochten dan in diezelfde maanden in 2016, maakten kans op een prijs: een teamuitje naar een zelf gekozen museum binnen Nederland ter waarde van maximaal € 1.500,-. Er is een winnaar getrokken in drie verkoopcategorieën: Museumkaarten volwassenen, Museumkaarten jongeren/kids en de Museumkaartbanner op de site van de musea. Van de 207 musea maakte er 107 musea kans op de drie prijzen. Er zijn twee eervolle vermeldingen die in alle  drie de categorieën kans maakte; Continium in Kerkrade en het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen.

Op aselecte manier zijn hieruit drie winnaars getrokken:

Winnaar Museumkaarten Volwassenen: Het Cromhouthuis in Amsterdam
Winnaar Museumkaarten Jongeren/kids: Stedelijk museum Alkmaar
Winnaar Museumkaartbanner: Continium Discovery Center in Kerkrade

Wij feliciteren de winnaars van harte en wensen hen heel veel plezier met het teamuitje. We hebben leuke, enthousiaste reacties mogen ontvangen op de wedstrijd. Wij danken alle musea hartelijk voor hun inzet.